Was de aardappelen en snij ze in blokjes. Snij de paprika's in reepjes. Pel de ui en de knoflook, snij de knoflook fijn en de ui in ringen. Hak de peterselie fijn.
Stoof de knoflook en de ui aan in een pan met de olijfolie. Voeg de aardappelblokjes en de paprikareepjes toe. Giet het water erbij en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat alles even goed stoven tot de aardappelen bijna gaar zijn.
Doe de chorizo erbij en laat even meestoven, samen met het currypoeder. Maak enkele kuiltjes in de pan en breek hier de eitjes in. Laat ze meebakken tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout. Werk af met wat peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
371 KJ
Energie
89 kcal
Vetten
4.8
Fats acid satured
1.3
koolhydraten
7.4
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
3.7
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.