Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Pel de knoflook en de ui en snipper fijn. Snij de venkel in stukken. Stoof de knoflook en ui aan in wat olijfolie. Voeg de venkel toe en laat 5 min. stoven. Voeg dan de passata en de kappertjes toe.
Kook intussen de parelcouscous beetgaar in gezouten water. Snij de kabeljauw in stukken en voeg die samen met de zwarte olijven toe aan het stoofpotje. Laat enkele minuten stoven.
Breng de parelcouscous op smaak met wat olijfolie, peper en zout. Serveer de Italiaanse visstoverij met de parelcouscous en werk af met wat basilicum.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 441 KJ |
Energie | 106 kcal |
Vetten | 4.3 |
Fats acid satured | 0.6 |
koolhydraten | 11.0 |
waarvan suikers | 1.3 |
Eiwitten | 5.8 |
salt | 0.6 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.