Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de courgette en laat even uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de wortel in stukjes. Bak de helft van de knoflook en de ui aan in een pan met wat olijfolie. Doe de courgetterasp in de pan en laat eventjes aanstoven. Meng het courgettemengsel onder de ricotta. Kruid met peper en zout.
Doe de rest van de knoflook en de ui in een pan met wat olijfolie en laat even stoven. Voeg de stukjes wortel en het gehakt toe en bak rul. Voeg de tomaten toe.
Vet een taartvorm in met wat olijfolie en leg er een tortillawrap in. Schep er het courgettemengsel op, leg er opnieuw een tortillavel op en schep daar het gehaktmengsel op. Bouw zo de laagjes verder op. Eindig met wat gemalen kaas en zet de schotel zo'n 10 min. in de oven. Maak de gemengde sla aan met olijfolie, peper en zout en serveer bij de lasagne.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
727 KJ
Energie
174 kcal
Vetten
11.0
Fats acid satured
3.4
koolhydraten
9.8
waarvan suikers
3.3
Eiwitten
8.4
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.