Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de zalm op een bakplaat en besprenkel met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrijk met de mosterd en de honing.
Breek de harde uiteindes van de asperges. Leg de aspergepunten ook op de bakplaat, kruid met peper en zout, bedruppel met wat olijfolie. Zet de zalm en de asperges zo'n 15 min. in de oven.
Bak de aardappeltjes in de pan met wat olijfolie. Breng de salade op smaak met wat olijfolie, peper en zout en de Italiaanse mix. Serveer de zalm en de asperges met de gebakken aardappeltjes en de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
824 KJ
Energie
198 kcal
Vetten
12.0
Fats acid satured
1.5
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
5.6
Eiwitten
7.5
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.