Kook de bulgur beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Halveer de gedroogde abrikozen, hak de walnoten fijn. Snij de komkommer in blokjes. Laat de kikkererwten even uitlekken. Hak de dille fijn. Meng de Griekse yoghurt met het limoensap, kruid met peper en zout en meng er de dille onder.
Giet de bulgur af en meng er de gedroogde abrikozen, walnoten en de blokjes komkommer onder. Werk af met de kikkererwten en de granaatappelpitjes. Breng op smaak met peper, zout en olijfolie.
Bak de falafels 7 min. in de pan met olijfolie. Serveer de taboulé met de falafels en de dilleyoghurt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
718 KJ
Energie
172 kcal
Vetten
9.0
Fats acid satured
1.7
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
5.2
Eiwitten
4.5
salt
0.23
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.