Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de courgette in lange repen met een dunschiller. Hak de bieslook fijn. Bak de kabeljauw in een pan met wat olijfolie. Plet de kabeljauw in een kommetje, met de helft van de zure room en de helft van de bieslook. Kruid met peper, zout en het currypoeder.
Snij het kruimeldeeg in 4 en verdeel het kabeljauwmengsel over de 4 kwarten. Vouw het deeg dicht en duw de randen aan met een vork. Leg de empanada's op een bakplaat met bakpapier, bestrijk ze met het losgeklopte ei en bak 18 min. in de oven.
Bak de courgetteslierten in een pan met wat olijfolie. Meng de rest van de zure room met de rest van de bieslook en breng op smaak met cayennepeper. Meng de sla met de zongedroogde tomaatjes en de courgetteslierten. Breng de salade op smaak met peper, zout en olijfolie. Serveer de empanada's met de saus en de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
884 KJ
Energie
212 kcal
Vetten
14.0
Fats acid satured
5.0
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
3.6
Eiwitten
8.2
salt
0.72
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.