Snipper de ui fijn. Haal de harde kern uit de spitskool en snij in stukjes. Maak de saus. Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Rasp de gember, doe bij de sojasaus en meng er de ketchup, witte wijnazijn en groentebouillon onder.
Schenk wat olijfolie in een hete wok of diepe pan en stoof de ui, spitskool en broccoli beetgaar. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de tofublokjes enkele minuten aan in wat olijfolie in een pan op een laag vuur. Doe er op het laatste moment ook even de sesamzaadjes bij en bak nog een tiental seconden mee.
Schenk de saus bij de groenten en schep er de noodles bij. Roerbak 2 min. Bak spiegeleitjes in wat olie op een laag vuurtje. Verdeel de noodles met de groenten over de borden, schep er de tofublokjes en een eitje op. Kruid met peper.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
396 KJ
Energie
95 kcal
Vetten
3.4
Fats acid satured
0.7
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
1.2
Eiwitten
4.5
salt
0.9
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.