Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de lente-ui in fijne ringetjes. Snij de ananastukken in kleinere stukjes. Hak de blaadjes koriander fijn.
Meng de koolsla met de ananas, lente-ui en koriander. Breng op smaak met witte wijnazijn, peper en zout. Giet de rijst af en laat lichtjes afkoelen. Verwarm de pulled pork in een pan met wat olijfolie, op een laag vuurtje.
Haal enkele mooie bladeren van de ijsbergsla en vul die met de rijst. Schep daarop de koolsla en verdeel er de pulled pork over. Druppel er wat olijfolie over en werk af met de sesamzaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
481 KJ
Energie
114 kcal
Vetten
3.3
Fats acid satured
0.5
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
3.3
Eiwitten
4.5
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.