Quinoasalade met gerookte eendenborst en burrata | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Quinoasalade met gerookte eendenborst en burrata

Quinoasalade met gerookte eendenborst en burrata

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de venkel en schaaf fijn met een mandoline of scherp mesje. Snipper de sjalot fijn. Pers de sinaasappel.

  2. Meng het sinaasappelsap met de mosterd en de honing. Roer goed. Voeg het sjalotje toe en straalsgewijs een scheutje olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. Meng de gemengde sla met de venkel en schep er de quinoa onder. Breng op smaak met de helft van de sinaasappeldressing. Verdeel de quinoasalade in kommen en leg er de eendenborstplakjes en een halve bol burrata op. Garneer met de pijnboompitjes. Werk af met de rest van de dressing.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 848 KJ
Energie 203 kcal
Vetten 13.0
Fats acid satured 4.1
koolhydraten 15.0
waarvan suikers 8.4
Eiwitten 6.1
salt 0.5

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • quinoa 100 g
  • venkel 0.5 st
  • sjalot 0.5 st
  • sinaasappel 0.5 st
  • honing 2 el
  • gemengde sla 65 g
  • gerookte eendenborst 75 g
  • burrata 1 st
  • pijnboompitten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • olijfolie 1 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • quinoa 100 g
  • venkel 0.5 st
  • sjalot 0.5 st
  • sinaasappel 0.5 st
  • honing 2 el
  • gemengde sla 65 g
  • gerookte eendenborst 75 g
  • burrata 1 st
  • pijnboompitten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • olijfolie 1 el
  • peper
  • zout