Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de venkel en schaaf fijn met een mandoline of scherp mesje. Snipper de sjalot fijn. Pers de sinaasappel.
Meng het sinaasappelsap met de mosterd en de honing. Roer goed. Voeg het sjalotje toe en straalsgewijs een scheutje olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.
Meng de gemengde sla met de venkel en schep er de quinoa onder. Breng op smaak met de helft van de sinaasappeldressing. Verdeel de quinoasalade in kommen en leg er de eendenborstplakjes en een halve bol burrata op. Garneer met de pijnboompitjes. Werk af met de rest van de dressing.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
848 KJ
Energie
203 kcal
Vetten
13.0
Fats acid satured
4.1
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
8.4
Eiwitten
6.1
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.