Snipper de sjalot, de knoflook en het chilipepertje fijn. Snij de tomaten in blokjes. Snij de zoete paprika in stukjes.
Stoof de sjalot en de knoflook aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de zoete paprika en de blokjes courgette bij. Stoof 5 min. mee en doe er dan de tomaten en chilipeper bij. Meng goed. Blus met de kokosmelk. Breng op smaak met peper en zout, en voeg er het basilicum aan toe. Laat een kwartiertje rustig sudderen.
Bak het naanbrood af zoals aangegeven op de verpakking. Snij de mozzarella in blokjes. Leg ze in de hete curry zodat ze smelten en bestrooi met amandelschilfers. Serveer de curry met de naan.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
510 KJ
Energie
122 kcal
Vetten
8.6
Fats acid satured
5.4
koolhydraten
6.1
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
4.2
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.