Gestoofde venkel met dille-aardappeltjes en gerookte zalm | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gestoofde venkel met dille-aardappeltjes en gerookte zalm

Gestoofde venkel met dille-aardappeltjes en gerookte zalm

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in licht gezouten water. Verwijder de onderkant van de venkel en snij in repen. Snij de zalm in reepjes.

  2. Stoof de venkel gaar in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Zet een deksel op de pot en schenk een klein beetje water bij de groente zodat die niet aanbakt. Kruid met peper en zout. Giet de aardappelen af en laat afkoelen. Hak ondertussen de dille fijn.

  3. Schep de zure room onder de aardappeltjes en voeg de dille toe. Kruid bij met peper en zout. Schep de aardappelen, de venkel en waterkers op de borden. Schik er de reepjes zalm bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met extra peper.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 367 KJ
Energie 87 kcal
Vetten 4.3
Fats acid satured 1.0
koolhydraten 7.2
waarvan suikers 1.2
Eiwitten 4.6
salt 0.6

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • venkel 1 st
  • gerookte zalm 140 g
  • dille 6 g
  • zure room 2 el
  • bussel waterkers 0.5 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • venkel 1 st
  • gerookte zalm 140 g
  • dille 6 g
  • zure room 2 el
  • bussel waterkers 0.5 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout