Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in licht gezouten water. Verwijder de onderkant van de venkel en snij in repen. Snij de zalm in reepjes.
Stoof de venkel gaar in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Zet een deksel op de pot en schenk een klein beetje water bij de groente zodat die niet aanbakt. Kruid met peper en zout. Giet de aardappelen af en laat afkoelen. Hak ondertussen de dille fijn.
Schep de zure room onder de aardappeltjes en voeg de dille toe. Kruid bij met peper en zout. Schep de aardappelen, de venkel en waterkers op de borden. Schik er de reepjes zalm bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met extra peper.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 367 KJ |
Energie | 87 kcal |
Vetten | 4.3 |
Fats acid satured | 1.0 |
koolhydraten | 7.2 |
waarvan suikers | 1.2 |
Eiwitten | 4.6 |
salt | 0.6 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.