Biefstukroerbak met teriyakisaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Biefstukroerbak met teriyakisaus

Biefstukroerbak met teriyakisaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij het vlees in plakken. Snij de paprika in reepjes. Snij de ui in halve maantjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit wat olie in een wok of diepe pan op een hoog vuur. Doe er de biefstukreepjes en een scheutje teriyakisaus in en bak enkele minuten.

  3. Voeg de ui, wokgroenten en nog een scheutje saus toe. Roerbak 2 min. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak nog enkele minuten verder. Schep de wok in kommen en werk af met de koriander. Serveer met de rijst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 434 KJ
Energie 104 kcal
Vetten 2.2
Fats acid satured 0.4
koolhydraten 13.0
waarvan suikers 4.5
Eiwitten 7.4
salt 0.7

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • biefstuk 300 g
  • paprika 0.5 st
  • ui 0.5 st
  • Thaise rijst 125 g
  • teriyakisaus 75 ml
  • wok met paksoi 200 g
  • koriander 4 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • biefstuk 300 g
  • paprika 0.5 st
  • ui 0.5 st
  • Thaise rijst 125 g
  • teriyakisaus 75 ml
  • wok met paksoi 200 g
  • koriander 4 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout