Snij de tomaten in blokjes. Halveer de courgette en snij in halve maantjes. Snij de aubergine in blokjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de spekreepjes 2 min. in een beetje olijfolie in een pan met antikleeflaag op hoog vuur. Haal uit de pan en verlaag het vuur. Doe de tomaten, courgette en aubergine nu in de pan. Stoof de groenten gaar. Kruid met peper en zout.
Kruid de vis met peper en zout en bak de vis gaar aan beide kanten in wat olijfolie op een laag vuur. Schep de farfalle onder de groenten. Serveer de koolvis op de groentenragu en garneer met de spekjes, de pijnboompitten en het basilicum.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
476 KJ
Energie
114 kcal
Vetten
3.8
Fats acid satured
0.6
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
1.2
Eiwitten
7.2
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.