Paprikasalade met varken-kalfsworst en puree | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Paprikasalade met varken-kalfsworst en puree

Paprikasalade met varken-kalfsworst en puree

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en snij in hapklare stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Snij ondertussen de paprika's, komkommer, rode ui en avocado in kleine blokjes. Hak de koriander fijn. Meng alle groenten samen met de mais. Schenk er wat olijfolie bij en kruid met peper, zout en de verse koriander.

  2. Bak de worsten gaar in wat boter op een laag vuurtje. Giet de gare aardappelen af en prak tot puree met een klont boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Serveer de paprikasalade met de puree en de gebakken worst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 524 KJ
Energie 126 kcal
Vetten 8.8
Fats acid satured 3.3
koolhydraten 7.1
waarvan suikers 1.5
Eiwitten 4.1
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • aardappel 500 g
  • groene paprika 0.5 st
  • gele paprika 0.5 st
  • komkommer 0.5 st
  • rode ui 0.5 st
  • avocado 0.5 st
  • koriander 6 g
  • mais 70 g
  • varken-kalfsworst 2 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • melk
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • aardappel 500 g
  • groene paprika 0.5 st
  • gele paprika 0.5 st
  • komkommer 0.5 st
  • rode ui 0.5 st
  • avocado 0.5 st
  • koriander 6 g
  • mais 70 g
  • varken-kalfsworst 2 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • melk
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout