Schil de aardappelen en snij in hapklare stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Snij ondertussen de paprika's, komkommer, rode ui en avocado in kleine blokjes. Hak de koriander fijn. Meng alle groenten samen met de mais. Schenk er wat olijfolie bij en kruid met peper, zout en de verse koriander.
Bak de worsten gaar in wat boter op een laag vuurtje. Giet de gare aardappelen af en prak tot puree met een klont boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Serveer de paprikasalade met de puree en de gebakken worst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
524 KJ
Energie
126 kcal
Vetten
8.8
Fats acid satured
3.3
koolhydraten
7.1
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
4.1
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.