Snij de spitskool in reepjes. Snipper de ui fijn. Rits de blaadjes tijm van de takjes. Snij de champignons in plakjes. Stoof de ui aan in olijfolie op een laag vuur. Voeg de kool toe en stoof de groente gaar. Kruid met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Snij de worsten in stukjes en bak ze in wat olijfolie op een laag vuurtje gaar. Schep uit de pan. Doe nu de champignons in de pan en bak goudbruin. Blus met de room. Kruid met de tijmblaadjes, peper en zout.
Doe de pasta bij de champignonsaus. Schep er de stukjes worst op en serveer er de spitskool bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
501 KJ
Energie
120 kcal
Vetten
5.7
Fats acid satured
2.0
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
0.9
Eiwitten
5.1
salt
0.37
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.