Maak de portobello's schoon. Meng de harissa met de honing en een scheutje olijfolie. Bestrijk er de portobello's mee en zet even apart. Bewaar enkele blaadjes munt en mix de rest met de yoghurt glad in een blender. Kruid met peper en zout en zet koel.
Giet de bonen af en spoel onder koud water. Doe ze met de knoflook, sesamolie, komijnpoeder, wat water en wat olijfolie in een blender en mix glad. Kruid deze hummus met peper en zout.
Bak de portobello's 3 min. langs elke kant in een grillpan. Bestrijk ook de onderkant met de harissa-olie. Verwarm de naanbroodjes in een broodrooster. Verdeel ze per twee over de borden. Schep er wat hummus op, leg er een portobello op en werk af met muntsaus. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met het paprikapoeder. Werk nog af met enkele blaadjes munt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
520 KJ
Energie
117 kcal
Vetten
5.1
salt
1.1
Eiwitten
13.0
Fats acid satured
2.3
koolhydraten
4.4
waarvan suikers
0.38
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.