Snij de paprika in reepjes. Was de prei en snij het witte gedeelte in stukken van 3 cm. Blancheer de stukken 3 min. in gezouten water. Kook de bulgur gaar zoals vermeld op de verpakking.
Doe het paneermeel met de Parmezaanse kaas in een bord en kruid met peper en zout. Doe de bloem en het met de melk losgeklutste ei in 2 andere borden. Wentel de escalope eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel.
Bak de escalope in olijfolie goudbruin en gaar. Leg er de preistukken bij en laat meebakken. Bak de paprika in olijfolie beetgaar. Kruid met peper en zout. Schep de bulgur en de paprika op de borden. Leg er telkens de escalope met wat prei bij. Serveer met de pesto.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
621 KJ
Energie
148 kcal
Vetten
5.4
Fats acid satured
1.5
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
3.3
Eiwitten
9.4
salt
0.39
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.