Rundsescalope met Parmezaankorst, paprikapesto, prei en bulgur | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rundsescalope met Parmezaankorst, paprikapesto, prei en bulgur

Rundsescalope met Parmezaankorst, paprikapesto, prei en bulgur

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de paprika in reepjes. Was de prei en snij het witte gedeelte in stukken van 3 cm. Blancheer de stukken 3 min. in gezouten water. Kook de bulgur gaar zoals vermeld op de verpakking.

  2. Doe het paneermeel met de Parmezaanse kaas in een bord en kruid met peper en zout. Doe de bloem en het met de melk losgeklutste ei in 2 andere borden. Wentel de escalope eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel.

  3. Bak de escalope in olijfolie goudbruin en gaar. Leg er de preistukken bij en laat meebakken. Bak de paprika in olijfolie beetgaar. Kruid met peper en zout. Schep de bulgur en de paprika op de borden. Leg er telkens de escalope met wat prei bij. Serveer met de pesto.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 621 KJ
Energie 148 kcal
Vetten 5.4
Fats acid satured 1.5
koolhydraten 15.0
waarvan suikers 3.3
Eiwitten 9.4
salt 0.39

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • paprika 1 st
  • prei 1 st
  • bulgur 100 g
  • paneermeel 60 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • ei 1 st
  • rundsescalope 300 g
  • pikante pesto paprika 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • bloem 35 g
  • melk 0.5 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • paprika 1 st
  • prei 1 st
  • bulgur 100 g
  • paneermeel 60 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • ei 1 st
  • rundsescalope 300 g
  • pikante pesto paprika 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • bloem 35 g
  • melk 0.5 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout