Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in gezouten water. Snipper de ui en bak glazig in olijfolie. Hak de spinazie grof, voeg in delen toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.
Hak de koriander fijn. Kook de eieren in 5 min. half hard. Pureer de aardappelen en schep er de spinazie en fijngehakte koriander onder. Kruid met het currypoeder, peper en zout. Bak koekjes van het mengsel in hete olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de boerenkool met de geperste knoflook krokant in olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de miso met de sojasaus, mirin en het lauw water. Verdeel de koekjes en de boerenkool mooi over de borden. Werk af met een eitje en druppel er wat van de misosaus over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
321 KJ
Energie
76 kcal
Vetten
3.1
Fats acid satured
0.7
koolhydraten
8.4
waarvan suikers
1.6
Eiwitten
3.3
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.