Kook de granen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de broccoliroosjes 5 min. in licht gezouten water. Bak de wortelplakjes beetgaar in olijfolie. Voeg de broccoliroosjes toe en kruid met peper en zout.
Hak de peterselie fijn. Schep de gare granen, de peterselie en een scheutje olijfolie onder de groenten. Dep de visfilets droog, kruid met peper en zout en wentel door de bloem. Bak ze in olijfolie 3 min. langs elke kant.
Meng de zure room met de mierikswortelcrème. Kruid met peper en zout. Leg op elk bord een visfilet. Schep er de granen-groentesalade bij en werk af met een lepel saus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
515 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
4.5
Fats acid satured
1.6
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
2.0
Eiwitten
7.0
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.