Snipper de ui fijn en snij de selder in blokjes. Bak de ui glazig in olijfolie. Voeg de selder, broccoli en sugar snaps toe. Rits de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe. Roerbak 5 min.
Blus de groenten met de witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg nu de spinazie in delen toe en giet er de kokosmelk bij. Verbrokkel er het bouillonblokje bij en laat op een zacht vuur 10 min. sudderen.
Kook de quinoa gaar in gezouten water. Giet af en verdeel over de borden. Schep er de groentestoof bij en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
108 KJ
Energie
452 kcal
Vetten
5.9
Fats acid satured
3.6
koolhydraten
9.0
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
2.8
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.