Schnitzel met witte kool en kaaspuree | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Schnitzel met witte kool en kaaspuree

Schnitzel met witte kool en kaaspuree

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen, snij ze in partjes en kook ze in gezouten water gaar. Blancheer de witte kool 5 min. in gezouten water. Snij de zoete ui in ringen en fruit 5 min. in olijfolie.

  2. Smelt de boter en voeg de bloem toe. Roerbak 2 min. Giet er al roerend langzaam de melk bij en laat de saus indikken. Voeg de mosterd toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet de kool af en schep onder de witte saus.

  3. Bak de schnitzels goudbruin en gaar in olijfolie. Pureer de aardappelen en schep er de zoete ui, ricotta en de verse kaas onder. Hak de bieslook fijn. Leg op elk bord een schnitzel. Schep er de witte kool en de puree bij en werk af met de bieslook.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 459 KJ
Energie 110 kcal
Vetten 5.3
Fats acid satured 2.9
koolhydraten 10.0
waarvan suikers 2.1
Eiwitten 4.9
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 500 g
  • witte kool 300 g
  • zoete ui 0.5 st
  • schnitzel 2 st
  • ricotta 40 g
  • verse kaas met kruiden 80 g
  • bieslook 4 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter 40 g
  • bloem 35 g
  • melk 35 cl.
  • mosterd 0.5 el
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 500 g
  • witte kool 300 g
  • zoete ui 0.5 st
  • schnitzel 2 st
  • ricotta 40 g
  • verse kaas met kruiden 80 g
  • bieslook 4 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter 40 g
  • bloem 35 g
  • melk 35 cl.
  • mosterd 0.5 el
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout