Schil de aardappelen, snij ze in partjes en kook ze in gezouten water gaar. Blancheer de witte kool 5 min. in gezouten water. Snij de zoete ui in ringen en fruit 5 min. in olijfolie.
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Roerbak 2 min. Giet er al roerend langzaam de melk bij en laat de saus indikken. Voeg de mosterd toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet de kool af en schep onder de witte saus.
Bak de schnitzels goudbruin en gaar in olijfolie. Pureer de aardappelen en schep er de zoete ui, ricotta en de verse kaas onder. Hak de bieslook fijn. Leg op elk bord een schnitzel. Schep er de witte kool en de puree bij en werk af met de bieslook.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
459 KJ
Energie
110 kcal
Vetten
5.3
Fats acid satured
2.9
koolhydraten
10.0
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
4.9
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.