Spoel de prei en snij in ringen. Snij de kip in reepjes en bak ze goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Voeg de prei en de oesterzwammen toe en roerbak nog 5 min. verder tot de groenten gaar zijn. Kruid met peper en zout.
Bak de gnocchi goudbruin en gaar in boter. Kruid met wat peper en zout.
Doe de salie, walnoten, gepelde knoflook en een scheut olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Verdeel de gnocchi en de kip met de groenten over de borden. Serveer met de pesto.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
545 KJ
Energie
130 kcal
Vetten
6.1
Fats acid satured
2.4
koolhydraten
10.0
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
8.1
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.