Snipper de ui fijn en snij de raapjes in plakjes. Fruit de ui glazig in olijfolie. Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en roer los. Doe er het gehakt bij en bak rul. Kruid met peper en zout.
Voeg de paprikareepjes, de raapjes en de rijst toe en schep alles om. Giet er het water bij, zet het deksel op de pan en laat 15 min. op een laag vuur sudderen.
Roer af en toe door de rijst. Voeg eventueel nog wat water toe als het te droog wordt. Voeg 2 min. voor het einde van de gaartijd de mozzarellabolletjes toe en laat wat smelten. Werk af met basilicum en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
569 KJ
Energie
136 kcal
Vetten
7.1
Fats acid satured
2.6
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
2.0
Eiwitten
6.5
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.