Verwarm de oven op 200°C. Snij de aubergine in halve maantjes. Meng olijfolie met ras el hanout en kruid met peper en zout. Bestrijk de aubergine met het mengsel. Leg op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in ongeveer 20-25 min. goudbruin. Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.
Hak de dille en muntblaadjes fijn. Snij de lente-ui in dunne ringen, de kerstomaten doormidden en de mini-komkommers in halve maantjes. Meng de Griekse yoghurt met de sambal en kruid met peper en zout.
Giet het kookvocht van de parelcouscous af en meng er de verse kruiden en rauwe groenten doorheen. Meng er een geut olijfolie doorheen en kruid met peper en zout. Besprenkel de aubergine met enkele eetlepels yoghurtdressing. Serveer met de tabouleh en overgebleven yoghurtdressing.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
389 KJ
Energie
93 kcal
Vetten
3.9
Fats acid satured
1.0
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
2.0
Eiwitten
2.4
salt
0.25
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.