Verwarm de oven op 180°C. Bestrijk de zalmmoten met een laagje teriyakisaus. Kruid met peper en zout en leg op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak in ongeveer 15-20 min. gaar.
Versnipper de lente-ui en snij de broccoliroosjes in kleinere stukken. Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.
Verhit wat olie in een wok en roerbak de lente-ui 1 min. alvorens de broccoli toe te voegen. Roerbak 5 min. en voeg de aspergetips en sluimerwten toe. Roerbak nog 5 min., of tot alle groenten gaar zijn. Voeg de uitgelekte noedels, sojasaus en de helft van de sesamzaadjes toe. Meng goed dooreen en verdeel over de borden. Serveer met de zalm en werk af met de overgebleven sesamzaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
558 KJ
Energie
134 kcal
Vetten
5.9
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
3.3
Eiwitten
7.4
salt
0.79
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.