Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Verwarm de oven op 220°C. Besprenkel de bloemkoolroosjes met olijfolie, peper en zout en meng goed dooreen. Spreid over een met bakpapier beklede ovenplaat en rooster in ongeveer 25 min. knapperig. Snijd de prinsessenbonen in kleine stukjes. Versnipper de ui. Schil de gember en mix samen met de knoflook glad.
Verwarm olie in een wok over een laag tot middelhoog vuur. Voeg de ui en prinsessenbonen toe en roerbak 3 min. Voeg de knoflook-gemberpasta toe, roerbak 1 min. Voeg vervolgens kokosmelk, groentebouillonblokje, currypoeder, suiker, peper en zout toe.
Meng de bloemkool samen met de spinazie door de saus en laat nog 5 min. doorwarmen, of tot de spinazie geslonken is. Serveer met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
448 KJ
Energie
107 kcal
Vetten
5.8
Fats acid satured
4.2
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
2.3
salt
0.23
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.