Kruidige Indische groentecurry | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kruidige Indische groentecurry

Kruidige Indische groentecurry

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Verwarm de oven op 220°C. Besprenkel de bloemkoolroosjes met olijfolie, peper en zout en meng goed dooreen. Spreid over een met bakpapier beklede ovenplaat en rooster in ongeveer 25 min. knapperig. Snijd de prinsessenbonen in kleine stukjes. Versnipper de ui. Schil de gember en mix samen met de knoflook glad.

  2. Verwarm olie in een wok over een laag tot middelhoog vuur. Voeg de ui en prinsessenbonen toe en roerbak 3 min. Voeg de knoflook-gemberpasta toe, roerbak 1 min. Voeg vervolgens kokosmelk, groentebouillonblokje, currypoeder, suiker, peper en zout toe.

  3. Meng de bloemkool samen met de spinazie door de saus en laat nog 5 min. doorwarmen, of tot de spinazie geslonken is. Serveer met de rijst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 448 KJ
Energie 107 kcal
Vetten 5.8
Fats acid satured 4.2
koolhydraten 11.0
waarvan suikers 2.1
Eiwitten 2.3
salt 0.23

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • basmatirijst 125 g
  • bloemkool 300 g
  • prinsessenbonen 150 g
  • ui 0.5 st
  • gember 24 g
  • teen knoflook 2 st
  • kokosmelk 300 ml
  • groentebouillonblok 0.5 st
  • currypoeder 1 el
  • spinazie 180 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • arachideolie
  • suiker 0.5 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • basmatirijst 125 g
  • bloemkool 300 g
  • prinsessenbonen 150 g
  • ui 0.5 st
  • gember 24 g
  • teen knoflook 2 st
  • kokosmelk 300 ml
  • groentebouillonblok 0.5 st
  • currypoeder 1 el
  • spinazie 180 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • arachideolie
  • suiker 0.5 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier