Schil en snij de rapen en aardperen in blokjes. Snij de rode ui in halve ringen. Bak de ui 1 min. op een zacht vuur, in olijfolie. Pers er de knoflook bij en roerbak nog 1 min. verder.
Voeg alle groenten toe en stoof ze 5 min. Schep er de tomatenblokjes onder, voeg het kaneelstokje toe en kruid flink met cayennepeper en zout. Laat 10 min. op een zacht vuur sudderen.
Spoel de kikkererwten en schep onder de groenten. Laat nog 2 min. doorwarmen. Hak de peterselie fijn. Schep de groenteschotel in diepe borden en werk af met een flinke toef geitenkaas en peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
286 KJ
Energie
70 kcal
Vetten
3.0
Fats acid satured
0.9
koolhydraten
6.6
waarvan suikers
2.5
Eiwitten
2.4
salt
0.21
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.