Snipper de ui en bak glazig in olijfolie. Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min. Kruid met het komijnpoeder, peper en zout. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Blus hiermee de groenten. Breng op een zacht vuur aan de kook en laat 12 min. sudderen.
Bak de ciabatta af zoals vermeld op de verpakking. Mix de soep grof. Roer er de gespoelde linzen en gehakte tomaten onder en laat nog 5 min. verder sudderen. Kruid eventueel bij met peper en zout
Snij de koriander fijn. Schep de soep in borden en werk af met de koriander. Serveer met sneetjes ciabatta.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
194 KJ
Energie
46 kcal
Vetten
0.9
Fats acid satured
0.2
koolhydraten
6.4
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
2.0
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.