Krokante zeebaarsfilet met Japanse witte kool en shiitake | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Krokante zeebaarsfilet met Japanse witte kool en shiitake

Krokante zeebaarsfilet met Japanse witte kool en shiitake

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe de witte kool in een kom. Schil en rasp er de gember bij. Voeg rijstazijn, honing, sesamolie en een scheutje arachideolie toe en hussel goed onder elkaar. Dek af en laat rusten. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking.

  2. Bak de shiitake goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Kruid de zeebaarsfilet met peper en zout en wentel de vis door het maïszetmeel. Bak de zeebaars goudbruin en knapperig in hete arachideolie. 

  3. Verdeel de rijst over de borden. Schep er de zeebaars, witte kool en shiitake bij en serveer meteen. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 526 KJ
Energie 125 kcal
Vetten 4.5
Fats acid satured 1.4
koolhydraten 15
waarvan suikers 2.7
Eiwitten 6.1
salt 0.14

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gesneden witte kool 250 g
  • gember 1 cm
  • rijstazijn 2 el
  • honing 1 el
  • sesamolie 1 el
  • rijst 150 g
  • shiitakes 150 g
  • zeebaarsfilet 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • maïszetmeel 35 g
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gesneden witte kool 250 g
  • gember 1 cm
  • rijstazijn 2 el
  • honing 1 el
  • sesamolie 1 el
  • rijst 150 g
  • shiitakes 150 g
  • zeebaarsfilet 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • maïszetmeel 35 g
  • boter
  • peper
  • zout