Doe de witte kool in een kom. Schil en rasp er de gember bij. Voeg rijstazijn, honing, sesamolie en een scheutje arachideolie toe en hussel goed onder elkaar. Dek af en laat rusten. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking.
Bak de shiitake goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Kruid de zeebaarsfilet met peper en zout en wentel de vis door het maïszetmeel. Bak de zeebaars goudbruin en knapperig in hete arachideolie.
Verdeel de rijst over de borden. Schep er de zeebaars, witte kool en shiitake bij en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
526 KJ
Energie
125 kcal
Vetten
4.5
Fats acid satured
1.4
koolhydraten
15
waarvan suikers
2.7
Eiwitten
6.1
salt
0.14
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.