Snij de savooikool klein. Snipper de ui en bak glazig in arachideolie. Voeg de kool en broccoli toe en roerbak 10 min.
Voeg de currypasta toe en laat 1 min. mee bakken. Blus met de kokosmelk en het water, brokkel er de bouillon bij en laat op een zacht vuur 10 min. sudderen. Kook de eieren in 8 min. hard. Kook de rijst gaar in gezouten water.
Spoel de kikkererwten, schep onder de curry en laat nog 2 min. doorwarmen. Verdeel de curry over de borden. Pel de eieren en halveer ze. Leg ze op de curry en werk af met de koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
554 KJ
Energie
132 kcal
Vetten
7.7
Fats acid satured
5.4
koolhydraten
10.0
waarvan suikers
1.6
Eiwitten
3.8
salt
0.52
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.