Schil en snij de aardappelen in vier. Kook ze samen met de pastinaak gaar in water. Bak de oesterzwammen goudbruin in boter. Kruid met peper en zout.
Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze goudbruin in boter. Haal ze uit de pan en blus de pan met het water. Schraap de aanbaksels los, brokkel er de bouillon bij en schep er de room en de pickles onder. Laat even opkoken.
Giet de aardappelen en pastinaak af en stamp ze met de melk tot puree. Kruid met peper en zout. Schep de puree op de borden. Verdeel er de oesterzwammen over, leg er het vlees bij en giet er de blackwellsaus over. Bestrooi met de peterselie en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
375 KJ
Energie
90 kcal
Vetten
3.9
Fats acid satured
2.5
koolhydraten
7.1
waarvan suikers
1.4
Eiwitten
6.2
salt
0.33
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.