Parelcouscous met bietjes en falafel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Parelcouscous met bietjes en falafel

Parelcouscous met bietjes en falafel

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de sjalot in ringen. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes. Verdeel samen met de sjalot over een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met olijfolie, kruid met peper en zout en zet 15 min. in de oven.

  2. Snij de rode bietjes in partjes. Bak ze in olijfolie en breng op smaak met het venkelzaad, peper en zout. Kook de parelcouscous gaar zoals vermeld op de verpakking. Bak de falafelballetjes in olijfolie. Snij de mozzarella in blokjes. Hak de munt en de peterselie fijn.

  3. Giet de couscous af en meng er de zoete aardappelblokjes, munt, peterselie en mozzarellablokjes onder. Schep op de borden samen met de bietjes en de falafelballetjes bij en bestrooi met de pijnboompitten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 537 KJ
Energie 129 kcal
Vetten 4.8
Fats acid satured 1.1
koolhydraten 15.0
waarvan suikers 2.4
Eiwitten 5.7
salt 0.36

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • sjalot 1 st
  • zoete aardappel 300 g
  • rode bietjes 250 g
  • venkelzaad 0.5 tl
  • parelcouscous 150 g
  • falafel 200 g
  • mozzarella 0.5 st
  • munt 6 g
  • peterselie 6 g
  • pijnboompitten 20 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • sjalot 1 st
  • zoete aardappel 300 g
  • rode bietjes 250 g
  • venkelzaad 0.5 tl
  • parelcouscous 150 g
  • falafel 200 g
  • mozzarella 0.5 st
  • munt 6 g
  • peterselie 6 g
  • pijnboompitten 20 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier