Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de sjalot in ringen. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes. Verdeel samen met de sjalot over een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met olijfolie, kruid met peper en zout en zet 15 min. in de oven.
Snij de rode bietjes in partjes. Bak ze in olijfolie en breng op smaak met het venkelzaad, peper en zout. Kook de parelcouscous gaar zoals vermeld op de verpakking. Bak de falafelballetjes in olijfolie. Snij de mozzarella in blokjes. Hak de munt en de peterselie fijn.
Giet de couscous af en meng er de zoete aardappelblokjes, munt, peterselie en mozzarellablokjes onder. Schep op de borden samen met de bietjes en de falafelballetjes bij en bestrooi met de pijnboompitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
537 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
4.8
Fats acid satured
1.1
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
2.4
Eiwitten
5.7
salt
0.36
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.