Kip in romige mosterdsaus met linguine en broccoli | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kip in romige mosterdsaus met linguine en broccoli

Kip in romige mosterdsaus met linguine en broccoli

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kruid de kipfilet met peper en zout en bak ze rondom bruin in boter. Schep uit de pan. Snij de Eryngii in plakjes en bak ze goudbruin in dezelfde pan. Voeg de mosterd, kippenfond en witte wijn toe en laat 5 min. sudderen.

  2. Doe de kip terug in de pan met de Eryngii en laat 15 min. verder sudderen. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Blancheer de broccoli 5 min. in gezouten water.

  3. Roer de room onder het kipgerecht en werk af met de bieslook. Serveer met de pasta en broccoli.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 433 KJ
Energie 103 kcal
Vetten 3.5
Fats acid satured 2.2
koolhydraten 8.9
waarvan suikers 0.8
Eiwitten 6.9
salt 0.22

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kipfilet 300 g
  • Eryngii 170 g
  • kippenfond 100 ml
  • witte wijn 150 ml
  • linguine 100 g
  • broccoli 200 g
  • room 100 ml
  • bieslook 6 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • mosterd 2 tl
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kipfilet 300 g
  • Eryngii 170 g
  • kippenfond 100 ml
  • witte wijn 150 ml
  • linguine 100 g
  • broccoli 200 g
  • room 100 ml
  • bieslook 6 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • mosterd 2 tl
  • peper
  • zout