Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Voordat u aan de slag gaat: lees alle stappen door, zet de ingrediënten en het benodigde keukengerei klaar en spoel alle fruit en groenten af onder de kraan.!
Verwarm de oven voor op 220°C.
De kippenbillen: pel de ajuin en snijd hem in grove stukken en doe deze in een schotel. Meng de kruiden en de olijfolie in een kommetje en breng op smaak met wat zout.
Leg de kippenbillen op de ajuin en bestrijk ze grondig met de olijfolie en de kruiden.
Zet een 40-tal minuten in de oven totdat de kip mooi gaar is (en het vlees niet meer roze is) . Als de kip te snel kleurt, dekt u haar af met zilverpapier of aluminiumfolie.
De puree: breng in een kookpot water aan de kook.
Schil de aardappelen en snij ze in stukjes van een 2-tal cm.
Voeg de blokjes aardappel en pompoen toe en laat 20 minuten koken, tot alles tot puree kan worden geplet.
Eens de groenten gaar zijn, giet ze af en doe ze daarna opnieuw in de pot. Plet ze fijn met behulp van een vork of een pureestamper. Kruid af met peper en zout. Voeg een scheutje melk en klontje boter toe als u een smeuïgere puree wenst.
Dien de kippenbillen op met de pompoenpuree.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 354.31 KJ |
Energie | 84.6 kcal |
Vetten | 0.9 |
Fats acid satured | 0.4 |
koolhydraten | 11.9 |
waarvan suikers | 1.8 |
Eiwitten | 6.0 |
salt | 0.08 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.