Rumsteak met pesto van het huis | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Rumsteak met pesto van het huis

Rumsteak met pesto van het huis

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Alvorens u aan de slag gaat.

    Lees alle stappen door, zet de benodigde ingrediënten klaat en spoel de groenten en het fruit af onder de kraan. Tip: Haal uw rumsteaks een half uurtje voor het bereiden uit de koelkast en ontdoe ze van hun verpakking.

    De tagliatelle en de prei.  

    Breng in een kookpot water aan de kook, maak eventueel gebruik van een waterkoker om het water sneller te doen koken!  Snij het uiteinde en het beschadigde en droge gedeelte van de prei.  Snij hem over de lengte in twee (maar niet tot onderaan zodat u nog een houvast heeft) en spoel hem grondig onder stromend water.  Snij hem vervolgens in repen.  Voeg de tagliatelle en de prei toe aan het kokend water en kook alles volgens de aanwijzingen op de verpakking van de tagliatelle.  Wanneer de pasta gaar is, giet u de pasta en de prei af, laat ze even uitlekken en doet u ze daarna opnieuw in de pot 

  2. De pesto.

    Doe de volgende ingrediënten stap voor stap in de mengbeker van de mixer:  Pers de look in zijn geheel met de schil of hak hem in fijne stukjes.  Rits de baslicumblaadjes van hun takje.  Voeg daarna de parmezaan toe, gevolgd door de olijfolie en het water. Mix alles grondig.

  3. De rumsteaks.  Verwarm kort voor het aan tafel gaan een scheutje olijfolie in een braadpan op een matig tot heet vuur.  Schroei de rumsteaks dicht gedurende 30 seconden langs iedere zijde, zodat ze een mooi kleurtje hebben.  Laat vervolgens 1 à 2 minuten aan elke zijde verder bakken, al naar gelang uw voorkeur van garing.  Leg de rumsteaks vervolgens op een bord en versnij ze daarna in dunne sneden van 1 à 2 cm dikte.

    Serveer de rumsteaks  met de pesto en dien op met de tagliatelle en de prei.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 894.5 KJ
Energie 213.6 kcal
Vetten 8.4
Fats acid satured 3.7
koolhydraten 20.3
waarvan suikers 2.0
Eiwitten 12.9
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • steak 300 g
  • tagliatelle 150 g
  • prei wit 2 st
  • parmezaanse kaas 30 g
  • verse basilicum 15 g
  • teentje knoflook 0.5 st

Niet inbegrepen in de box

  • zout
  • peper
  • olijfolie (pesto) 2 el
  • water (pesto) 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • steak 300 g
  • tagliatelle 150 g
  • prei wit 2 st
  • parmezaanse kaas 30 g
  • verse basilicum 15 g
  • teentje knoflook 0.5 st

Niet inbegrepen in de box

  • zout
  • peper
  • olijfolie (pesto) 2 el
  • water (pesto) 1 el