Paas-pavlova | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Paas-pavlova

Voorbereiding 20 min.
Kook 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 100°C. Giet het eiwit in een grote mengkom en klop met de mixer (of in de keukenrobot) flink op. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en mix verder tot de sneeuw stevig wordt. Voeg dan beetje bij beetje de glazuursuiker toe en blijf mixen tot de eiwitsneeuw glanst en pieken vormt.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep de meringue in een spuitzak met een gladde spuitmond en spuit naast elkaar mooie, vrij hoge cirkels van meringue (met een gat in het midden dus) op het bakpapier. Laat de meringues 3 u bakken/drogen in de oven en laat ze dan volledig afkoelen in de oven, met de deur op een kier.
  3. Klop de mascarpone los met een spatel en schep in de meringues. Werk af met een lepeltje passievruchtenpulp en paaseitjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eiwit 100 g
  • Poedersuiker 100 g
  • Glazuursuiker 100 g
  • Mascarpone 50 g
  • Passievruchten 1
  • Paaseitjes naar keuze
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eiwit 100 g
  • Poedersuiker 100 g
  • Glazuursuiker 100 g
  • Mascarpone 50 g
  • Passievruchten 1
  • Paaseitjes naar keuze

Nutritionele informatie

Per portie

  • 520 kcal
  • 17.1 g vetten
  • 84.5 g koolhydraten
  • 82.5 g suikers
  • 1.4 g vezels
  • 6.3 g eiwitten