Pannenkoeken met champignons | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pannenkoeken met champignons

Voorbereiding 30 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de vulling: fruit de ui in de boter, op een zacht vuur. Giet de champignons erbij en bak ze goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en hou apart.
  2. Maak de bechamelsaus: laat de boter smelten in een steelpan, samen met de kruiden. Strooi de bloem erbij en roer om. Giet de melk erbij onder voortdurend roeren.
  3. Schik de champignons in het midden van elke pannenkoek, rol ze op en leg ze naast elkaar in een licht ingevette ovenschaal.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Koeken van boekweit Reflets de France 2
  • Boter 5 g
  • Geraspte kaas 25 g
  • Peper, zout
  • Schoongemaakte champignons 250 g
  • Ui, gesnipperd 0.50

Voor de Bechamelsaus

  • Peper, zout
  • Snuifje nootmuskaat 0.50
  • Melk 0.25 l
  • Bloem 15 g
  • Boter 15 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Koeken van boekweit Reflets de France 2
  • Boter 5 g
  • Geraspte kaas 25 g
  • Peper, zout
  • Schoongemaakte champignons 250 g
  • Ui, gesnipperd 0.50

Voor de Bechamelsaus

  • Peper, zout
  • Snuifje nootmuskaat 0.50
  • Melk 0.25 l
  • Bloem 15 g
  • Boter 15 g