Pasta met veggieballetjes en paprika- tomatensaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pasta met veggieballetjes en paprika- tomatensaus

Pasta met veggieballetjes en paprika- tomatensaus

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de sjalotten en snij de paprika’s in kleine blokjes. Kook de pasta beetgaar in een ruime pan licht gezouten water. Bak de balletjes goud- bruin in wat olijfolie. 

  2. Verhit een scheutje olie en fruit de sjalotten. Pers er de knoflook bij, voeg de passata, de blokjes paprika en de balletjes toe en kruid met zout en peper. Laat 10 min sudderen. 

  3. Serveer de pasta met de saus met balletjes en bestrooi met kaas. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Spaghetti 250 g
  • Veggieballetjes 250 g
  • Olijfolie
  • Sjalotten 1
  • Teentjes knoflook 2
  • Passata 250 ml
  • Paprika 1
  • Geraspte Parmezaan 30 g
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Spaghetti 250 g
  • Veggieballetjes 250 g
  • Olijfolie
  • Sjalotten 1
  • Teentjes knoflook 2
  • Passata 250 ml
  • Paprika 1
  • Geraspte Parmezaan 30 g
  • Zout, peper