Pompoenlasagne met beenham | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pompoenlasagne met beenham

Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Moeilijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Moeilijk
  1. Snij de ajuin fijn en bak in olijfolie in een grote pan. Pers er twee teentjes look bij.  Schil de pompoen en ontpit hem en snij vervolgens het pompoenvlees in kleine stukjes. Schil en snij ook de 3 wortels in kleine stukjes.
  2. Voeg de pompoen, de wortels en de kippebouillon bij de ajuintjes. Bak tot de pompoen wat zacht geworden is. Giet er vervolgens 25cl room bij en de tomatensaus met een theelepel nootmuscaat.   Pers alles tot een grove purée.
  3. Neem vervolgens een ovenschaal en maak de verschillende lagen. Eerst de pompoensaus, dan de ham, dan de kaas, dan de lasagne bladeren en overgiet deze met wat room. Herhaal dit drie maal en eindig met een goeie laag geraspte kaas.
  4. Plaats de schotel 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kleine pompoen 0.50
  • Wortels 1.5
  • Ajuin 0.50
  • Teentje look 0.50
  • Kippenbouillon 0.50
  • Room 25 cl.
  • Tomatensaus Tradionneel van Carrefour 125 cl.
  • Geraspte Emmental 125 g
  • Sneden beenham Kwaliteits Keurmerk Carrefour 2
  • Olijfolie van Carrefour
  • Nootmuscaat
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kleine pompoen 0.50
  • Wortels 1.5
  • Ajuin 0.50
  • Teentje look 0.50
  • Kippenbouillon 0.50
  • Room 25 cl.
  • Tomatensaus Tradionneel van Carrefour 125 cl.
  • Geraspte Emmental 125 g
  • Sneden beenham Kwaliteits Keurmerk Carrefour 2
  • Olijfolie van Carrefour
  • Nootmuscaat