Asperges op z’n Vlaams met garnalen | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de asperges en verwijder de kontjes. Stoom ze gaar in ongeveer 8-10 min en controleer de garing met de punt van een mes.
  2. Pel de eieren en plet met een vork. Laat de boter smelten en roer de eieren erdoor. Kruid met peper en zout.
  3. Schik de warme asperges op een bord en garneer met het eiermengsel. Werk af met de grijze garnalen en wat vers gesnipperde peterselie.
Breng de geplette eieren op smaak met 1 el mosterd.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte asperges KKC 8
  • Hardgekookte eieren 2
  • Zachte boter 40 g
  • Grijze garnalen 50 g
  • Handvol peterselie 0.50
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte asperges KKC 8
  • Hardgekookte eieren 2
  • Zachte boter 40 g
  • Grijze garnalen 50 g
  • Handvol peterselie 0.50
  • Peper en zout