Rundstoverij met pompoen | Carrefour

Je tijdstip

Rundstoverij met pompoen

Voorbereiding 75 min.
Kook 120 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 75 min.
Kook 120 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng het rundvlees met de bloem, de peper, de Chinese kruiden, de citroenmelisse, de look, de sojasaus en de bruine suiker. Laat 1 u marineren.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak het vlees goudbruin. Voeg de ui en de groene pepers toe. Meng goed en voeg daarna de tomaten, de kaneel en de steranijs toe. Giet de groentebouillon erbij en laat 1 u sudderen. Voeg daarna de pompoen toe en laat nog 1 u koken.
  3. Bestrooi met de platte peterselie en serveer met rijst of brood.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rundstoverij 450 g
  • Bloem 1 el
  • Peper van de molen 0.50 el
  • Chinese kruiden 1 el
  • Takjes citroenmelisse, fijn gesnipperd 1
  • Teentjes look, gesnipperd 1.5
  • Sojasaus
  • Bruine suiker 0.50 el
  • Olijfolie 1 el
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Groene pepers, fijngehakt 1
  • Grote tomaten, in kleine blokjes 2
  • Kaneelstokje 0.50
  • Steranijs 1
  • Groentebouillon 125 ml
  • Pompoen, geschild en in stukken 250 g
  • Platte peterselie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rundstoverij 450 g
  • Bloem 1 el
  • Peper van de molen 0.50 el
  • Chinese kruiden 1 el
  • Takjes citroenmelisse, fijn gesnipperd 1
  • Teentjes look, gesnipperd 1.5
  • Sojasaus
  • Bruine suiker 0.50 el
  • Olijfolie 1 el
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Groene pepers, fijngehakt 1
  • Grote tomaten, in kleine blokjes 2
  • Kaneelstokje 0.50
  • Steranijs 1
  • Groentebouillon 125 ml
  • Pompoen, geschild en in stukken 250 g
  • Platte peterselie