Smelt een vierde van de boter in een pan. Doe de uien in de pan en bak ze op een zacht vuur tot ze glazig zijn. Haal uit de pan en hou apart. Smelt de helft van de boter in de pan en bak het vlees goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en voeg de bloem toe terwijl je roert. Giet het bier in de pan en deglaceer de aanbaksels. Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe. Dek af en laat 50 min sudderen op een zacht vuur.
Was en schil de aardperen, de wortels en de pastinaken en snij in stukken. Smelt de andere helft van de boter in een pan en doe de groenten erbij. Voeg het water toe en kruid met peper en zout. Dek af en laat 20 min sudderen op een zacht vuur.
Voeg de groenten toe aan de stoverij zodra ze gaar zijn. Serveer goed warm.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.