Rundstoverij met wortelgroenten en bruin bier | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rundstoverij met wortelgroenten en bruin bier

Rundstoverij met wortelgroenten en bruin bier

Voorbereiding 20 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 50 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Smelt een vierde van de boter in een pan. Doe de uien in de pan en bak ze op een zacht vuur tot ze glazig zijn. Haal uit de pan en hou apart.  Smelt de helft van de boter in de pan en bak het vlees goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en voeg de bloem toe terwijl je roert. Giet het bier in de pan en deglaceer de aanbaksels. Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe. Dek af en laat 50 min sudderen op een zacht vuur.

  2. Was en schil de aardperen, de wortels en de pastinaken en snij in stukken. Smelt de andere helft van de boter in een pan en doe de groenten erbij. Voeg het water toe en kruid met peper en zout. Dek af en laat 20 min sudderen op een zacht vuur.

  3. Voeg de groenten toe aan de stoverij zodra ze gaar zijn. Serveer goed warm.    

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Extra magere rundstoverij 0.5 kg
  • Ui(en) gehakt 1
  • Kruidentuiltje 0.5
  • Aardperen 2.5
  • Wortels in verschillende kleuren 4
  • Pastinaken 1
  • Boter 40 g
  • Bruin bier 165 ml
  • Rundsbouillon 200 ml
  • Bloem 0.75 el
  • Peper, zout
  • Water 100 ml
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Extra magere rundstoverij 0.5 kg
  • Ui(en) gehakt 1
  • Kruidentuiltje 0.5
  • Aardperen 2.5
  • Wortels in verschillende kleuren 4
  • Pastinaken 1
  • Boter 40 g
  • Bruin bier 165 ml
  • Rundsbouillon 200 ml
  • Bloem 0.75 el
  • Peper, zout
  • Water 100 ml