Stoverij van everzwijn met rode wijn en gnocchi | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Stoverij van everzwijn met rode wijn en gnocchi

Stoverij van everzwijn met rode wijn en gnocchi

Voorbereiding 15 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij het everzwijnvlees in stukken. Snij de selderij, de ui en de wortel in kleine dobbelsteentjes en fruit ze in een stoofpan met de boter.
  2. Kruid de blokjes vlees met zout en peper. Leg ze in de pan met de groenten en laat rondom bruin bakken. Giet er dan de rode wijn en de wildfond bij, voeg de tomatenpuree en de kruiden toe. Laat op een matig vuur en met het deksel op de pan 1 u 30 min sudderen.
  3. Kook de gnocchi volgens de aanwij zingen op de verpakking.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Everzwijngebraad 0.75 g
  • Takken groene selderij 2
  • Ui 0.50
  • Wortel 0.50
  • Boter 10 g
  • Rode wijn 125 g
  • Wildfond 250 ml
  • Blikje tomatenpuree 0.50
  • Tijm
  • Salie
  • Rozemarijn
  • Parmezaan
  • Gnocchi 250 g
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Everzwijngebraad 0.75 g
  • Takken groene selderij 2
  • Ui 0.50
  • Wortel 0.50
  • Boter 10 g
  • Rode wijn 125 g
  • Wildfond 250 ml
  • Blikje tomatenpuree 0.50
  • Tijm
  • Salie
  • Rozemarijn
  • Parmezaan
  • Gnocchi 250 g
  • Peper en zout

Nutritionele informatie

Per portie

  • 567 kcal
  • 14,3 g vetten
  • 36,5 g koolhydraten
  • 4,6 g suikers
  • 5,6 g vezels
  • 63,7 g eiwitten