Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Maak de Noorse maki. Plet de gerookte forel, verse kaas en citroensap met een vork in een kommetje. Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller en leg deze plat op het werkvlak. Smeer een dunne laag van het kaasmengsel op het onderste gedeelte van de komkommerlinten. Verdeel er enkele appelblokjes over en werk af met een muntblaadje.
Maak de Italiaanse maki. Snij de courgette in dunne linten met een dunschiller en leg deze plat op het werkvlak. Smeer een dunne laag verse kaas op het onderste gedeelte van de courgettelinten en leg er een reepje serranoham op. Werk af met basilicumblaadjes.
Rol elk courgettelint en komkommerlint op en begin daarbij met de gevulde kant. Prik de rolletjes vast met een cocktailprikker.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.