IJswafels met witte chocolade | Carrefour

Je tijdstip

IJswafels met witte chocolade

Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de pistaches. Rooster de geraspte kokosnoot in een pan zonder vetstof en laat afkoelen. Leg een bol ijs op een stroopwafel. Leg er een tweede stroopwafel op. Maak op dezelfde manier de andere ijswafels.

  2. Laat de ijswafels 2 u opstijven in de diepvriezer.

  3. Laat de witte chocolade au bain-marie smelten. Dompel de ijswafels tot de helft in de gesmolten chocolade. Bestrooi de wafels met cuberdon-ijs met de pistaches, de wafels met chocolade-ijs met geraspte kokosnoot. Leg terug in de diepvriezer en laat minstens 1 u opstijven voor je ervan snoept.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pistaches 0.50 handvol
  • Geraspte kokosnoot 0.50 handvol
  • Cuberdon- en chocolade-ijs
  • Stroopwafels 4
  • Witte chocolade 50 g
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pistaches 0.50 handvol
  • Geraspte kokosnoot 0.50 handvol
  • Cuberdon- en chocolade-ijs
  • Stroopwafels 4
  • Witte chocolade 50 g