Snij de maatjes in kleine blokjes. Hak de rode ui, de komkommers, de lente-uien en de bieslook fijn. Rasp de zeste van de limoen en pers de vrucht uit. Schep het sap en de zeste onder de maatjes en meng er de helft van de rode ui, de komkommer, de lente-ui en de bieslook onder. Kruid met peper en zout en zet de tartaar in de koelkast.
Snij het stokbrood in sneetjes. Besmeer met de knoflook en een beetje olijfolie. Rooster de sneetjes goudbruin op de barbecue. Besprenkel de aspergepunten met olijfolie, kruid ze met peper en zout en gril ze 5 min op de barbecue. Draai ze daarbij geregeld om.
Was de waterkers, leg in een hittebestendige kom en giet er kokend water over. Laat uitlekken in een zeef, spoel onder koud water en pers er zoveel mogelijk vocht uit. Leg de waterkers in de blender en voeg de verse kaas, de yoghurt, peper en zout toe. Mix tot een gladde massa. Besmeer elk sneetje brood met de waterkerssaus. Schep er tartaar op, decoreer met twee aspergepunten en de rest van de rode ui en serveer.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.