Bitter champagne met een takje rozemarijn | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bitter champagne met een takje rozemarijn

Bitter champagne met een takje rozemarijn

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de suikerklontjes weken in de Angostura bitter en leg ze in de glazen. Giet er champagne op en versier met een sinaasappelschil en een takje rozemarijn.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Klontjes suiker 2
  • Fles champagne 1
  • Lange sinaasappelschillen 2
  • Takjes rozemarijn 2
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Klontjes suiker 2
  • Fles champagne 1
  • Lange sinaasappelschillen 2
  • Takjes rozemarijn 2