Wijngranité | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Wijngranité

Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de rosé in een diepvrieszak, sluit af en leg minstens 2 u in de diepvriezer. Doe hetzelfde met het cranberrysap.
  2. Mix in de blender 2/3 van de bosbessen fijn met het limoensap, de honing en het basilicum. Voeg de bevroren wijn en het cranberrysap toe en mix grof.
  3. Verdeel de granité over de glazen en vul aan met een beetje spuitwater. Prik een paar bosbessen op de takjes rozemarijn en versier hiermee de glazen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Fles rosé 0.50
  • Cranberrysap 100 ml
  • Blauwe bosbessen 75 g
  • Limoen 0.50
  • Honing 1 el
  • Blaadjes basilicum 3
  • Spuitwater
  • Een paar takjes rozemarijn
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Fles rosé 0.50
  • Cranberrysap 100 ml
  • Blauwe bosbessen 75 g
  • Limoen 0.50
  • Honing 1 el
  • Blaadjes basilicum 3
  • Spuitwater
  • Een paar takjes rozemarijn