Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 180°C. Breek de chocolade in stukjes en verdeel de boter in blokjes. Leg ze samen in een kookpan en laat op een heel laag vuur smelten.
Klop in een kom de eieren met de suiker witschuimig. Giet er het mengsel van gesmolten chocolade en boter bij, meng en schep er vervolgens het amandelpoeder en het zout door. Klop alles goed op tot een homogeen deeg.
Beboter een taartvorm en bestuif hem met bloem. Giet er het deeg in en bak ongeveer 40 min in de oven. Laat afkoelen en haal dan uit de vorm. Bestrooi de taart met bloemsuiker, cacaopoeder en amandelschilfers.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 482 kcal |
Vetten | 36 g |
koolhydraten | 27 g |
waarvan suikers | 25 g |
vezels | 4.2 g |
Eiwitten | 11 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.