Crème brûlée met kokosmelk | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Crème brûlée met kokosmelk

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 110°C en verwarm er een bain-marie in. Klop in een mengkom de eidooiers op met de rietsuiker, de vanille- suiker en de geraspte kokosnoot. Breng de kokosmelk en de room samen aan de kook. Giet dit mengsel voorzichtig bij de eieren en roer goed. Laat de crème afkoelen. 
  2. Verdeel de crème over 4 schaaltjes en zet ze gedurende 1 u in de bain-marie. Laat dan afkoelen en zet vervolgens minstens een nacht in de koelkast. 
  3. Meng de volgende dag de poedersuiker met de bruine suiker, strooi dit over de schaaltjes en zet ze onder de grill. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eidooiers 3
  • Rietsuiker 42
  • Zakje vanillesuiker 0.50
  • Kokosnoot, geraspt 25 g
  • Kokosmelk 125 g
  • Verse room 125 g
  • Bruine suiker
  • Poedersuiker
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eidooiers 3
  • Rietsuiker 42
  • Zakje vanillesuiker 0.50
  • Kokosnoot, geraspt 25 g
  • Kokosmelk 125 g
  • Verse room 125 g
  • Bruine suiker
  • Poedersuiker